Kíváncsi arra, hogy domain-jeivel hogyan érheti el a legjobb eredményeket az Interneten?

A Silihost Kft. egyéves, ingyenes internetmarketing távoktatást kínál Önnek "Az Internet-marketing 1000 trükkje címmel." A képzésre itt tud feliratkozni ingyenesen.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Hol hallott a honlapunkról vagy tárhely szolgáltatásunkról?

Domain regisztráció viszonteladóknak

Kiegészítő információk

Viszonteladói kedvezmények

.hu domain viszonteladás

1. Amennyiben Ön, mint viszonteladónk, a domainnel együtt egy teljes Silihost tárhelycsomagot értékesít tovább, akkor annak az első éves díjából 20% viszonteladói kedvezmény jár Önnek. Mennyiségtől függően nagyobb, vagy évenként ismétlődő jutalék is lehetséges.

2. Amennyiben Ön, mint viszonteladónk, csak .hu domain regisztrációs szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni (mert például saját hosztinggal szolgálja ki az ügyfeleit), akkor már a legelső regisztráció alkalmával megkapja a maximális kedvezményt, azaz a 2400 Ft + ÁFÁ-s .hu regisztrációs díjat.

A 2 év letelte utáni éves meghosszabbítások áránál figyelembe veszzük az összes addigi forgalmát a domain regisztrációkból.

A .hu éves meghosszabbítás listaára: 1500 Ft + ÁFA.

100 felett: 1400 Ft + ÁFA.

200 felett: 1300 Ft + ÁFA.

És ne felejtse, hogy a regisztrációnál már az első domaintől kezdve megkapja a legkedvezőbb, 2400 Ft-os díjat.

3. Ön, mint viszonteladónk, a nemzetközi (.com, .net, .eu, stb.) domain regisztrációs díjaink listaárából min. 8% kedvezményre jogosult. (Tudjuk, hogy ez nem sok, de vegye figyelembe, hogy 2490 Ft-os .com regisztrációs díjunk már így is nagyon alacsony, továbbá Ön elköltségelhető számlát kap tőlünk, mely nem lenne feltétlenül így, ha nemzetközi regisztrátorokkal dolgozik.)

 

.hu domain-rendelő dokumentum

C 2006. Silihost Kft., tárhely.
Általános Szerz. Felt. | Adatkezelés
Domain regisztráció +
webhoszting, tárhely
Domain regisztráció, tárhely-szolgáltatásaink ezekre a technikai megoldásokra épülnek