Kíváncsi arra, hogy domain-jeivel hogyan érheti el a legjobb eredményeket az Interneten?

A Silihost Kft. egyéves, ingyenes internetmarketing távoktatást kínál Önnek "Az Internet-marketing 1000 trükkje címmel." A képzésre itt tud feliratkozni ingyenesen.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Hol hallott a honlapunkról vagy tárhely szolgáltatásunkról?

Silihost referenciák

Képek

Videószoba
  NASA: SGI Altix 10.240 processzoros szuperszámítógép
(4:48 perc, Windows Media Video)

A világ egyik legerősebb szuperszámítógépe a Columbia névre hallgat és a kaliforniai Ames Kutatóközpontban üzemel, tudományos feladatokat ellátva, így többek közt szupernova-analízissel, űr- és időjárás-kutatással segíti a NASA kutatóit. Első, és egyben leginkább ajánlott filmek egyike az új Altix szerverünk miatt.

[videó lejátszása]

 

NASA és az osztott memóriájú számítástechnika
(6:31 perc, Windows Media Video)

Bill Feiereisen, Jim Taft és Bob Ciotti NASA-szakértők véleménye az osztott memóriájú architektúrákról és felhasználási lehetőségéről a nagy számítási műveletet igénylő számítástechnika területén.

[videó lejátszása]

 

SGI Altix 3000
(4:23 perc, Windows Media Video)

Az SGI Altix 3000-res szuperszámítógép a világ első osztott memóriájú Linux-clustere, mely több száz Intel Itanium2 processzorig bővíthető. Az SGI Altix 3000-res szervercsalád a műszaki felhasználók számára új alternatívát nyújt a nyílt forráskódú, skálázható számítástechnika területén.

[videó lejátszása]


Ajánlások, referenciák
  Ádám Balázs, a hasznalt-autok.com tulajdonosának ajánlása

A Silihost Kft. ügyfélkezelése szinte egyedülállónak nevezhető. Amikor éjjel 3-kor küldünk egy email-t, akkor is 10 percen belül válaszolnak, felhívnak. Az esetlegesen felmerülő problémákra azonnal keresik a megoldást.
Az új szerver pedig valóban villámgyors, ami fontos szempont volt egy olyan portál esetében, amilyen a hasznalt-autok.com.
  Parajdi Tamás, a beyond.hu tulajdonosának ajánlása

T. Silihost!
Parajdi Tamás vagyok, a Beyond együttes vezetője és az önök tárhelyszolgáltatásuk megrendelője is egyben. Ezúton szeretném kifejezni elégedettségem tárhelyszolgáltatásukkal kapcsolatban. A honlapom elérési sebessége kolosszális. Az ingyenes internet marketing szolgáltatásuk és az ezidáig ingyenes Google titkok
e-könyvük
, kedvenc olvasmányaimmá váltak. Minden bekezdésük olvasásakor alakítottam egy kicsit honlapomon, annak érdekében, hogy a beyond.hu keresett honlap legyen. Eredményekről csak később tudnék beszámolni, mivel a honlap csak néhány napos.
Mindent Köszönök a Beyond zenekar nevében is.

Üdvözlettel
Parajdi Tamás

  Várpalotai Önkéntes Tűzoltó és Polgári Védelmi Kutató-Mentő Kiemelten Közhasznú Egyesület ajánlása

A Silhost Kft. filozófiája - a széles körű támogatáson kívül - figyelmet szentel a hátrányos helyzetű társadalmi szervezetek támogatására is. A cég folyamatosan pályázatot hirdet a nonprofit szektor számára webhosting szolgálatatások tekintetében. Nonprofit 150 díjcsomaguk minden hónapban bizonyos számú pályázó civil szervezet részére 100%-os illetve 50%-os támogatással válik elérhetővé. A Nonprofit 150 díjcsomagba a teljes körű webhosting szolgáltatáson kívül beletartozik a szintén kedvezményes .hu illetve .info domain regisztráció is.
Emellett honlapjukhoz kapcsolódó /user rendszerű, domain név regisztráció nélkül igénybe vehető ingyenes tárhelyet is elérhetővé tesznek - szintén pályázati úton megnyerhető formában - a civil szervezetek számára.

Egyesületünk a Nonprofit 150 díjcsomag szolgáltatásait 50%-os támogatással nyerte meg.

Külön figyelmet érdemel a gyorsaság, segítőkészség és a precizítás is, mely a céget jellemzi. Esetünkben a http://varpalotaote.info domain név a szolgáltatás ellenértékének banki átutalásos kiegyenlítésétől számított 24 órán belül teljes technikai támogatással rendelkezésünkre állt.

Rendszeres hírlevelek formájában személyre szólóan tájékoztatnak minden, minket érintő fejlesztésről és változásról. Ügyfélszolgálatuk szinte a nap 24 órájában elérhető, eddig bármilyen kérdéssel, észrevétellel fordultunk hozájuk, azonnal segítettek.

Szintén figyelemre méltó a cég ingyenes internet-marketing távoktatása, mely gyakorlatias, valóban használható ötleteket ad honlapunk ügyfélorientált elkészítéséhez, szolgáltatásaink jobb "eladhatóságához".

Végül a technikai háttér: 99,55-os rendelkezésre állási idő, valamint a NASA -nál is üzemelő SGI Altix szerver, mely közvetlenül a GTS-Datanet nagy sebességű optikai gerinchálózatához csatlakozva Magyarország leggyorsabb és legszínvonalasabb internet szolgáltatójává teszi a Silihost Kft-t.

A céget mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

 

Ajánlás a neves Stratégiakutató Intézettől

A Stratégiakutató Intézet ajánlja partnereinek, polgármestereknek, cégvezetőknek, civil szervezetek képviselőinek a Silihost Informatikai Kft. Szolgáltatásait.

Az ajánlást azért merjük megtenni, mert egyrészt a Silihost Kft. csúcsminőségű szuperszámítógépen (SGI Altix Itanium 2) látja el ügyfeleit, másrészt garantálja a hazai és nemzetközi kimagaslóan kedvező sávszélességet, harmadrészt pedig igen vonzó áron integrált szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek. Külön felhívjuk a figyelmet az önkormányzatoknak és a civil szervezeteknek ajánlott díjcsomagokra.

Végül még egy érv: az ügyfél a Silihost Kft.-nél a műszaki felkészültség mellett szolgálatkész és innovatív munkatársakkal találkozik.

Kérjük, keresse fel a www.silihost.hu portált vagy/és kérjen bővebb információt az info@silihost.hu e-mail címen.

2005-09-15

A Stratégiakutató Intézet nevében:
Varga Csaba elnök.

 

Fekete Attila véleménye a Silihost-szolgáltatásokról:

Végre olyan szolgáltatót találtam a weblapjaimnak, amely különlegesen jó sebességel rendelkezik mind belföldön, mind külföldön egyarát, megbízható a nap 24 órájában, valamint ügyfélszolgálata készségesen és rövid időn belül nyújt támogatást technikai kérdésekben. Mióta Silihost szerveren vannak honlapjaim, a legmodernebb programozási technikákat is lehetőségem van használni, problémamentesen üzemel minden elkészült munkám.

 

Szenyán Ildikó, a neadjafel.hu tulajdonosának véleménye a Silihost-szolgáltatásokról:

...Újabb tanújelét kaptam annak, hogy jól választottam, mikor az Önök szolgáltatását rendeltem meg. Az Önök szolgáltatása, és ezen belül a rugalmassága, szolgálatkészsége ritka és példamutató a mai elanyagiasodott világban.

Köszönöm, és további sok sikert a minőségi munkájukhoz!

 

Puskás Norbert cégünkről:

Még bőven-e cikk megjelenése előtt regisztráltam magam a Silihost távoktatására. Mindenkinek tudom ajánlani, mind a képzést, mind pedig magát a céget is. Rég találkoztam ilyen segítőkész és gyors ügyintézéssel.

 

A GobeShop tulajdonosa az Internet-marketing távoktatási programunkról:

Tisztelt Cég!

Nagy szükség volt egy ilyen kurzusra, mert legtöbben autodidakta módon szereztük ismereteinket. Remélem, hogy a gyakorlatban kamatoztathatom majd így szerzett, kiegészített tudásom. Köszönöm ezt a lehetőséget.

 

Tóth Sándor, az ingyenprogram.hu tulajdonosának véleménye az Internet-marketing távoktatási programunkról:

Örömmel értesültünk a kezdeményezésükről, mégpedig az internet-marketing lecke sorozatról. Már régen szükséges ezen képzési lehetőség elindítása. Az első, második és lehet, hogy a huszadik lépésen is túl vagyok, lévén hogy egy elég látogatott, valamint előkelő helyen szereplő honlappal rendelkezem, természetesen kereső motorok tekintetében. Mégis úgy érzem, hogy a későbbi leckék, mert némi izelítővel szolgáltak az első kettő fejezetben, hasznosak lehetnek a számomra.

 

Csoma Zsuzsa, Blue Wings Bt. cégvezetőjének véleménye az Internet-marketing távoktatási programunkról:

Tisztelt Silihost!

Imádom a hírleveleiket! Köszönöm, hogy sok jó tanáccsal szolgálnak, minden levelükben találok olyat, ami megkönnyíti majd munkánkat!


Rólunk írták a magyar online sajtóban
  Díjmentes internet-marketing távoktatás
Forrás: Prim-Online
  Magyarországon elsőként: ingyenes webmarketing távoktatás
Forrás: jox.hu
  Díjmentes internet-marketing távoktatás
Forrás: FigyelőNet-Üzlet és Siker
  Ingyen tanulhatnak az e-marketingről a vállalkozók
Forrás: Origo-Vállalkozói Negyed
  Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon
Forrás: MTV-Hiradó
  Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon
Forrás: PrimOnline
  Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon
Forrás: jox.hu
  CivilWeb pályázati program
Forrás: Harmonet.hu
  Pályázat a hazai civil- és magánszféra közhasznú, on-line tartalomszolgáltatásának informatikai támogatására
Forrás: Nonprofit.hu
  Pályázat a hazai civil- és magánszféra közhasznú, on-line tartalomszolgáltatásának informatikai támogatására
Forrás: Pesticivil.hu
  CivilWeb pályázati program
Forrás: Dél-Dunántúli Regionális Civil Portál

Silicon Graphics referenciák a magyar on-line sajtóban
  Az SGI üzletfilozófiája
Forrás: silicon.hu
Az SGI üzleti modellje a pionír-szellemen alapul: mindig elől járni, és tovább lépni, mire a tömeg megérkezik. Az SGI központi szerepet játszik egyes iparágak megújulásában, az új, digitális alapú munkafolyamatok kidolgozásával: a járműtervezés, a gyógyszerkutatás vagy a filmkészítés vezető cégeivel együtt létrehozott know-how az SGI termékein keresztül jut el a kisebb vállalatokhoz. Az SGI nevéhez fűződik számos alaptechnológia - mint a 3D modellezés (a cég legelső technológiája volt 15 éve), az első kereskedelmi forgalomban kapható 64-bites processzor (MIPS R4000, 1992) és a World Wide Web (ami egy Silicon Graphics Indigo gépen született meg a CERN-ben) - kidolgozása.
  Az SGI magyarországi referenciái
MATÁV, MOL, Paksi Atomerőmű, Rába, Országos Állategészségügyi Intézet, Richter Gedeon, Chinoin, Taurus, Magyar Televízió, MTM-SBS TV2, C3, Datanet, BME, BDMF, ELTE, SZOTE, Miskolci Egyetem, KFKI, KKKI, MTA intézetek, Soros CEU, Silihost.
  Bővebben
  Európai SGI szuperszámítógép
Forrás: silicon.hu
A Silicon Graphics szállítja a müncheni Leibniz-Rechenzentrum új szuperszámítógépét, amely eleinte 2560, később 3328 processzort tartalmaz majd. A konfiguráció az Intel kétmagos, Montecito és Montvale kódnevű Itanium lapkáira épül, várható teljesítménye másodpercenként 60 milliárd művelet (teraFLOPS).
  Bővebben
  Itanium 2 processzorokra épülő SGI szuperszámítógépet vásárolt a NASA
Forrás: hwsw.hu
A NASA bejelentette, hogy felkérte a Silicon Graphicset és az Intelt egy több mint 10 ezer processzort tartalmazó szuperszámítógép megépítésére. A hatalmas teljesítményű fürtözött rendszer 20 darab 512 processzoros SGI Altix szerverből áll majd, amelyeket Infiniband interfészen keresztül kapcsolnak össze.
  Bővebben
  Itaniummal előz az SGI
Forrás: it.news.hu
A Silicon Graphics átvette a vezetést a szuperszámítógépek teljesítményversenyében. A vállalat közleménye szerint az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA számára mintegy 50 millió dollárért épített Columbia 42,7 teraflop (billió művelet másodpercenként) kipumpálására képes a tudományos számításokat szimuláló Linpack benchmarkban, és ezzel jelentősen ráver az alig egy hónapja az első helyre felkapaszkodott IBM Blue Gene-prototípus 36,01 teraflopjára.
  Bővebben
  Az SGI új szuperszámítógépe a világ leggyorsabbja
Forrás: sg.hu
A Silicon Graphics bemutatta a NASA megrendelésére készült új szuperszámítógépét, melynek teljesítménye jócskán meghaladja a szuperszámítógépek ranglistáját korábban vezető gépekét.
  Bővebben
  2048 processzoros szuperszámítógépet épít az SGI
Forrás: sg.hu
A Silicon Graphics bejelentette, hogy megrendelést kapott a Japán Atomenergia Kutatóintézettől (JAERI) egy Altix 3700 Bx2 szuperszámítógép megépítésére. A gépben 2048db Itanium 2 processzor, és több mint 13 Tbyte memória lesz, ami a világon a jelenleg legnagyobb memóriakapacitás.
  Bővebben
  Óceán-kutatás SGI szuperszámítógéppel
Forrás: prim.hu
Az SGI az Amerikai Meteorológiai Szövetség 85. éves találkozóján bejelentette, hogy az "Első Óceánográfiai Intézet" (FIO) az "óceánkörnyezet kutatása" projekt keretében új SGI Altix szuperszámítógépet vásárolt. A FIO az Állami Óceán Minisztérium (Qingdao, Kína) felügyelete alatt működik.
  Bővebben
  Szerverek 512 Itanium 2 processzorral
Forrás: prim.hu
A Silicon Graphics (SGI) bevezette a Linux alapú Altix 3000 család legújabb tagját, amely az Intel Itanium 2 processzorok legfrissebb generációján alapul. Az SGI az új modellt BX2-nek hívja, mert belső sávszélessége elődjének kétszerese.
  Bővebben
  SGI a harmadik a nagyteljesítményű számítógépek
Top 500-as világranglistáján
Forrás: silicon.hu
A Silicon Graphics 2005. június 22-én jelentette be, hogy a világ harmadik leggyorsabb számítógépe egy SGI Altix rendszer, a világ legerősebb számítógépeinek Top 500-as listája alapján. A világ leggyorsabb szuperszámítógépeinek felső 10 százalékába pedig 5 SGI rendszer került.
  Bővebben
C 2006. Silihost Kft., tárhely.
Általános Szerz. Felt. | Adatkezelés
Domain regisztráció +
webhoszting, tárhely
Domain regisztráció, tárhely-szolgáltatásaink ezekre a technikai megoldásokra épülnek