Kíváncsi arra, hogy domain-jeivel hogyan érheti el a legjobb eredményeket az Interneten?

A Silihost Kft. egyéves, ingyenes internetmarketing távoktatást kínál Önnek "Az Internet-marketing 1000 trükkje címmel." A képzésre itt tud feliratkozni ingyenesen.

Keresztnév:

E-mail cím:

E-mail cím ellenőrzésképpen:

Hol hallott a honlapunkról vagy tárhely szolgáltatásunkról?

Keressen pénzt honlapunk továbbajánlásával!

További lehetőségek

Legyen Önnek ingyen, vagy kerüljön még kevesebbe a tárhelyszolgáltatásunk igénybe vétele. Ha ennél is több új ügyfelet hoz, legyen ez a mellékjövedelme!

A Silihost Kft. partnerprogramjának részletei a következők:

Ajánlja cégünk egyes szolgáltatásait saját honlapján, vagy írjon személyes ajánlásokat az Interneten (pl. hirdetési oldalakon vagy fórumokon stb.)! Az így közvetített ügyfelek első tárhely vásárlása után a Silihost Kft. 20 % jutalékot fizet Önnek. A Silihost Autoresponder értékesítése után pedig 30 % jutalék jár.

Legyen a viszonteladónk, akár vállalkozói engedély nélkül!

Magánszemély partnereink a viszonteladókhoz hasonlóan egységesen 20% jutalékra jogosultak. Semmiféle jogi személyiség nem szükséges ahhoz, hogy bárki ajánlja a szolgáltatásainkat, és pénzt keressen ezzel.

Kétszintű jutalék

Amennyiben az Ön által ajánlott vásárló maga is ajánló partnerünkké vagy viszonteadónkká válik, akkor az általa hozott új ügyfelek vásárlásai után is megilleti Önt egy második szintű jutalék:
Minden általa hozott forgalom (tárhely-rendelés) után: +2% Önnek jár!
Érdemes viszonteladókat kiközvetítenie a Silihosthoz!

A jutalékok felhasználása

Partnerprogramunkban a minimálisan felhasználható jutalék nettó 20 €. A jutalékok a Silihost Kft. tetszőleges szolgáltatására vagy termékére beválthatók részben vagy egészben, vagy vállalkozói számla benyújtásával készpénzben is kifizethetők. A jutalékok összegéből legalább évi nettó 61 € kötelezően felhasználandó egy vagy több tárhely csomag éves díjának kiegyenlítésére, az e feletti rész készpénzben kikérhető. (Hivatalos viszonteladóinkra a tárhelyre történő kötelező felhasználás nem vonatkozik.)

Példa

3 hónap alatt az Ön ajánlottjainak vonatkozó összes forgalma 250 €. Az ebből fakadó 50 € jutalék meghaladja a minimálisan feldolgozható 20 €-s korlátot, ezért Ön élhet a jutalék felhasználásával, és megrendel egy 42 € -s díjcsomagot. A maradék 8 €-t tovább görgetjük.
1 év elteltével az összes forgalma már 2000 €, ami után összesen 2000 x 20% = 400 € jutalék jár. Ebből éves szinten legalább 61 €-t fel kell használnia tárhely szolgáltatásra (eddig 42-t használt fel), és úgy dönt, hogy nincs szüksége egy másik domainre, inkább a 61 €-s díjcsomagra vált át. A maradék 339 € + ÁFA összeget számla ellenében kifizetjük önnek. (Ha erről nem tud vállalkozói számlát adni, akkor egyedi megállapodás lehetséges.)
A feltételek szerint nem kell megvárnia az egy év elteltét, hanem például ha az összes jóváírt jutaléka eléri a 61 + 20 €-t, akkor a 61 €-s díjcsomag megrendelése mellett már felveheti a 20 € + ÁFA összeget.
Hivatalos viszonteladóink számára a teljes jutalékot megállapodás szerinti időközönként kifizetjük.

A jutalék alapja

Jutalék minden új kiközvetített ügyfél után jár. A jutalékszámítás alapja az általuk megrendelt webhoszting szolgáltatás első megfizetett díjtétele féléves vagy egész éves díjfizetési gyakoriság esetén. Jutalék akciós, kedvezményes díjak után is jár, a jutalék alapja ilyenkor az első befizetett díjrészlet egy évre vetített összege. Kivétel: Jutalék nem jár azon új ügyfelek után, akik valamelyik hivatalos viszonteladónknál rendelik meg szolgáltatásunkat, hiszen utánuk a szerződött partnereinknek fizetünk jutalékot.

Az ajánlottak nyomon követése

Minden regisztrált partnerünknek meg kell adnia egy egyedi azonosítót. Ezután megküldjük Önnek felhasználható bannereinket vagy szöveges linkjeinket, melyek a http://silihost.hu?AZONOSÍTÓ oldalra mutatnak. Ezeket a kódrészleteket kell önnek elhelyeznie saját honlapján, vagy ezzel a linkkel ajánlani a szolgáltatásainkat fórumokon, hírlevelekben vagy hirdetésekben. Minden új látogató számítógépén honlapunk első megnyitásakor elmentjük az Ön azonosítóját, melyet később bármikor vissza tudunk onnan olvasni. Nem szükséges tehát, hogy az ajánlottja egyből megrendelje a szolgáltatást, az ajánlás akkor is nyomon követhető, ha csak később határozza el magát, például azért, mert az első alkalommal feliratkozott valamelyik hírlevelünkre, és időközben megnyertük a bizalmát. Az Ön azonosítója 90 napig aktív - és nem felülírható - az ajánlottjának a számítógépén. 90 nap után egy másik esetleges partnerünk átveheti az ajánlást az adott látogatónál. Az általunk alkalmazott, az ajánlásokat nyomon követő rendszer nyilvános, áttanulmányozható, jutalékot csak a rendszer által rögzített ajánlások után írunk jóvá.

A jutalékok nyilvántartása

Az ajánlottak megrendeléseiről egyedileg, a jóváírt jutalékok összesítéséről pedig kívánt rendszerességgel emailt küldünk.Keressen pénzt ennek az ingyenes e-könyvnek a terjesztésével!

Ajánlja tárhely (webhoszting) szolgáltatásainkat e könyv segítségével!

Hogyan?

C 2006. Silihost Kft., tárhely.
Általános Szerz. Felt. | Adatkezelés
Domain regisztráció +
webhoszting, tárhely
Domain regisztráció, tárhely-szolgáltatásaink ezekre a technikai megoldásokra épülnek